Retningslinjer Covid-19

Kære Team Ramsø spillere, trænere, modstandere og forældre

Velkommen til håndbold i Viby Idrætscenter og Ramsø Hallen.

Som i nok er klar over, bliver afviklingen af turneringskampe ikke som de plejer i denne sæson, vi gør alt hvad vi kan for at sikre os at de kampe der bliver spillet i Viby Idrætscenter og Ramsø hallen afvikles efter Corona- restriktionerne og i så trygge rammer, som overhoved muligt gennemlæs derfor følgende retningslinjer og videregive informationen til de rette personer.

Der er opstillet standere med håndsprit ved indgangene til hallerne, de skal venligst benyttes ved ind og udgang af hallerne.

Der er krav om brug af mundbind for alle over 12 år når man opholder sig på en idrætsfacilitet, mundbindet må tages af når opvarmningen begynder, det gælder både for udøvere og trænere, man må ligeledes tage mundbindet af, hvis man sidder ned og overvære en kamp, mundbindet skal på igen når man rejser sig igen.

Omklædningsrum:

Det er kun muligt at benytte vores omklædningsrum i meget begrænset omfang,  i Viby Idrætscenter er hvert omklædningsrum godkendt til 5 personer, vi prøver så vidt muligt at reservere 3 rum til et hold, men vi kan ikke garantere dette så kom venligst omklædt hjemmefra.

Ramsø hallens omklædningsrum er godkendt til 17/19 personer men igen opfordre vi til at møde omklædt op hjemmefra.

Bemærk at de 2 hold ikke må forlade banen i halvlegen

Der er I Viby Idrætscenter mulighed for opvarmning i hal 2 men begge hold må først komme ind i hal 1 når den igangværende kamp er færdig og når holdne har forladt hallen.

I Ramsø hallen er det også muligt at varme op i hal 2, bemærk at hal 2 er harpiksfri.

Tilskuere:

Tilskuerne skal sætte sig med sit eget holds tilskuere og sørge for at holde god afstand, tilskuerne skal blive siddende samme sted under hele kampen. Tilskuerne skal venligst forlade hallen umiddelbart efter kampen hvis der er efterfølgende kampe.

Er der flere kampe i hallen vil der være lagt tid ind mellem kampene til spritte udskiftningsbænke, mål og dommerbord af og til udluftning af hallen.

Bemærk at caféen i Viby Idrætscenter ikke er åben, i Ramsø hallen er det muligt at trække kaffe/sodavand i automaterne på 1. Sal.

Respekter venligst opsatte afmærkninger og afspærringer.

Hvis spillere, trænere, tilskuere eller andre føler sig det mindste syge eller har symptomer på Corona eller har mistanke om at de kunne være smittede, skal de holde sig hjemme.

Husk at vi skal passe på hinanden, vi opfordre derfor til at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger og at retningslinjerne overholdes.