Roskilde Festival 2021

Rf%202020%20-%20banner%20-%20tr
Støt Team Ramsø som frivillig på Roskilde Festival 2021!

Hvis du også vil have armbånd og støtte klubben... eller bare støtte klubben, som frivillig på Roskilde Festivalen, så har alle interesserede over 18 år muligheden igen i år.

Team Ramsø står for betalingsparkering og Drop-Off ved indgang "East". Du kan selv bestemme, hvornår du har vagt så længe der er ledige vagter og du ellers overholder nogle få regler (fx. må man ikke holde to vagter i streg).

Vagterne ligger i perioden fra 26. juni til og med søndag d. 3. juli.

Hvis du vil have adgang til Roskilde Festivalen skal du have 4 vagter á 8 timer og de fleste må tages inden musikken starter. Ønsker du færre vagter, er der ikke noget armbånd, men Team Ramsø tager med tak imod alle, der vil støtte klubben på denne måde!

Kender du / I andre som også kunne være interesserede, kan I være på vagterne sammen. Vi kan dog ikke garantere, at I kommer til at stå på i taleafstand :-)

Vi har gode forhold for vores frivillige, herunder (let) forplejning under vagten, fyraftensøl, mulighed for opladning af telefoner, egne toiletter og meget andet.

Hvis du / I vil være frivillige eller har spørgsmål herom, så send en mail til:  festival@teamramsoe.dk.


Med venlig hilsen,

Team Ramsø


Pssst... Hvis du kender et godt sted at hænge vores rekrutteringsplakat op, så gør endelig det. Du kan hente den her:
Team Ramsø - rekrutteringsposter 2020

REGISTRER DIG NU

For at gøre det så nemt som muligt for os at planlægge vagterne under festivalen beder vi dig registrere dig I Roskilde Festivals system.
Du skal blot klikke på linket herunder, så bliver du registreret som frivillig hos os.

((LINKET ER PÅ VEJ - I mellemtiden kan du tilmelde dig via mail til festival@teamramsoe.dk))